Je bent hier:

Levertijd & Retourneren

Levertijd

Op deze pagina is meer informatie terug te vinden over de verzending van Tammynailsupply.nl

Met welke partij leveren jullie?

Wij leveren via track & trace brievenbus via PostNL.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland: Boven de €250,- brengen wij geen verzendkosten in rekening! Bij alle bestellingen onder de €250,- brengen wij €6,75 verzendkosten in rekening.

Belgie: Boven de €250,- brengen wij geen verzendkosten in rekening! Bij alle bestellingen onder de €250,- brengen wij €6,75 verzendkosten in rekening.

Let op bij retourneren: heeft u gratis verzending doordat uw bestelling boven de 75 EURO uitkomt? Indien u één of meerdere artikelen retourneerd waardoor uw order totaal onder de 75 EURO uitkomt, dan zullen wij de verzendkosten inhouden van het bedrag dat wij retourneren. Voor Nederland zijn de verzendkosten 8.95 EURO en voor Duitsland en België 8.95 EURO.

Binnen hoeveel dagen verzenden jullie mijn bestelling?

Wij streven ernaar bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden. Gepersonaliseerde artikelen proberen wij binnen 3 werkdagen te versturen.

Ik heb zojuist besteld maar een verkeerd adres ingevoerd, wat nu?

Geef dit zo snel mogelijk aan ons door om te voorkomen dat wij jouw pakketje naar het verkeerde adres sturen. Als dit voorkomt zijn wij genoodzaakt extra verzendkosten in rekening te brengen bij het versturen van een nieuw pakketje.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits de volledige bestelling wordt geretourneerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tammynailsupply.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hieronder is de benodigde informatie terug te vinden over het retourneren van een order van Tammynailsupply.nl

Let op: heeft u gratis verzending doordat uw bestelling boven de 250 EURO uitkomt? Indien u één of meerdere artikelen retourneert waardoor uw order totaal onder de 250 EURO uitkomt, dan zullen wij de verzendkosten inhouden van het bedrag dat wij retourneren. Voor Nederland zijn de verzendkosten 8.95 EURO en voor Duitsland en België 8.95 EURO.

Naar welk adres kan ik mijn pakketje retour sturen?

Dit kan naar:
USA Nails B.V.
Brink 9
1947KT, Beverwijk
Nederland

Zou je bij het retouren in een brief de volgende gegevens willen vermelden?
– De reden van het retoursturen?
– Wil je het artikel ruilen voor een ander product of het geld retour ontvangen? (Indien u wenst te ruilen zijn de verzendkosten voor uw rekening)
– Vermeld uw bestelnummer of voeg de bon toe die je per e-mail hebt ontvangen tijdens je bestelling.

Binnen hoeveel tijd ontvang ik mijn geld terug?

Wij betalen uw bestelling na controle van de producten binnen 5 werkdagen terug.

Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

Ja, dit verschilt per vervoerder. Kijk bij de vervoerder voor de juiste verzendtarieven.

Hebben jullie mijn retour al ontvangen?

Je krijgt een bevestiging per e-mail van ons zodra we jouw retour hebben ontvangen!

Mag ik ook een gepersonaliseerd artikel retouren?

Gepersonaliseerde artikelen vallen onder maatwerk. Dit betekent dat het product speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Hierdoor kunnen wij het producten niet in ontvangst nemen voor retour.